Informatika és nyomdaipar A GONDOLATTÓL A MEGVALÓSULÁSIG! 

Informatika

Szoftverfejlesztés
Megrendelőink igényei szerint készítünk egyedi szoftverrendszereket az adatfeldolgozás min-den területén, legyen szó akár adatbevitelről, adatbázis-építésről, adattisztításról, nyomtatásról vagy iratarchiválásról.

Integrált informatikai rendszertervezés és rendszerfejlesztés
Az informatika különböző területeinek ötvözésével készítünk megrendelőink egyedi igényeire szabott informatikai rendszereket. Az adatfeldolgozás különböző formáit optimalizálva integ-ráljuk egy nagyobb rendszerbe, amely hatékonyan segíti megrendelőnk munkavégzését.

Küldemények nyomon követése
Az adatbázis segítségével előállított postai küldemények a Magyar Posta által szolgáltatott adatok felhasználásával egyszerűen nyomon követhetőek, az egyes küldemények sorsa az általunk létrehozott adatbázisból, keresőprogrammal rövid idő alatt kikereshetők.

Rendszerszervezés
Az adatfeldolgozáshoz, a dokumentumkezeléshez és a nyomdai munkálatokhoz kapcsolódó folyamatok megszervezéséhez és bevezetéséhez négy évtizedes tapasztalattal állunk ügyfele-ink rendelkezésére.

Szoftver- és rendszerfejlesztés
A SZENZOR-ban önálló szoftverfejlesztés és integrált rendszerfejlesztés folyik. Az ügyfelek által adott megbízások szerint – a több mint négy évtizedes tapasztalatokat felhasználva – „testre szabott” szoftverek készülnek.
A hagyományos számítógépes rendszerfejlesztéssel kezdődik egy adott projekt megvalósítása. A rendszerfejlesztés során – kérésüknek megfelelően – az ügyfelek saját számítógépes rendszerein vagy a SZENZOR-ban outsourcing üzemmódban üzemeltetésre kerülő rendszerek kialakítása valósul meg. A SZENZOR-ban megvan a teljes körű lehetőség – az adatrögzítéstől a kész eredményekig terjedően – valamennyi adatfeldolgozási művelet elvégzésére. A SZENZOR a teljes munkafolyamathoz szükséges infrastruktúrával és logisztikai támogatással rendelkezik saját tulajdonú budapesti székhelyén. Az adatvédelemmel és a biztonságos adatkezeléssel, valamint a titok- és személyiségi jog védelemmel kapcsolatos valamennyi törvényi előírásnak és rendelkezésnek megfelel, a Közbeszerzési Tanács által elismert minősített ajánlattevő, megfelel a NATO beszállítói előírásainak is.
A fentiek alapján elkészített vagy adaptált rendszerek és szoftverek olyan számítógépes zárt üzemeltetést tesznek lehetővé, amely rendszereket külön ügyfélszolgálati osztály tart karban és folyamatosan működtet az ügyfelek igényeinek megfelelően.


SZENZOR Számítóközpont Kft.    |   1134 Budapest, Dévai u. 14.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu