Informatika és nyomdaipar A GONDOLATTÓL A MEGVALÓSULÁSIG! 

Minőség és biztonság

A SZENZOR Számítóközpont Kft. informatikai szolgáltató középvállalkozás. Szakmai munkáját 1963-ban, akkor még állami számítóközpontként kezdte. Az elmúlt több mint 40 évben olyan tapasztalatokat szerzett, és annyi szakmai tudást halmozott föl, hogy mára Magyarország egyik piacvezető informatikai, nyomdaipari magánvállalkozássá nőtte ki magát.
A SZENZOR Számítóközpont Kft. az elmúlt évek során folyamatosan a hazai számítástechnikai és informatikai rendszerek kialakításának és üzemeltetésének műhelye. A vállalat 100%-ban magyar tulajdonban van, és kiterjedt Európai Uniós kapcsolatokkal (Németország, Hollandia) rendelkezik a nyomtatástechnika, a vonalkódtechnika és az automatikus karakterfelismerés (BCR, OCR, ICR) területén, amely utóbbi rendszerek hazai eurokonform kialakításával és üzemeltetésével már több mint 10 éve foglalkozik.
1991-ben a SZENZOR Kft. kiemelkedő munkája elismeréseként megkapta a Nemzetközi Minőség Trófeát (19th International Trophy For Wuality, Paris, 1991). 1996-ban minőségbiztosítási rendszerünk elismeréseként a nemzetközi zsűri a Társaság részére átadta az Európai Minőségi Díjat (Golden Europe Award, Paris, 1996). Az elmúlt évek szakmai munkájának elismeréséül pedig 2001-ben Genfben a cég átvehette a New Milleneium Award emlékszobrot. Jelenleg a SZENZOR az egyetlen olyan magyar informatikai cég, amely rendelkezik ezekkel a minőséget és szakmai munkát is elismerő nemzetközi díjakkal.
A SZENZOR Számítóközpont Kft. – Magyarországon egyedülállóan a teljes működési területére (számítástechnikai adatok feldolgozása, OCR-ICR technológia és nagyteljesítményű minőségi nyomtatás) - megkapta az ISO 9001:2000 minőségirányítási tanúsítványt, amelyet a TÜV Rheinland EUROQUA nemzetközi minőségtanúsító intézmény igazolt. Ez azt jelenti, hogy cégünk – alvállalkozóival együtt – a feladatok elvégzéséhez teljes körű ISO minősítéssel rendelkezik.
A vállalat tagja több fontos nemzetközi és hazai prominens társaságnak és egyesülésnek, mint például az IVSZ-nek (Informatikai Vállalkozások Szövetsége), az AIM Europa-nak, a Joint Venture Szövetségnek, a Neumann János Számítógéptudományi Társaságnak és a CSAOSZ-nek.
A SZENZOR több éve a Közbeszerzések Tanácsa által elismert minősített ajánlattevő, a Magyar Posta Rt. és a MATÁV Rt. minősített beszállítója és „Minősített NATO Beszállításra Alkalmas” címmel is rendelkezik.

A SZENZOR Kft. saját személy- és tehergépkocsi parkjával – egyedi megbízás szerint – saját maga vállalja az ország területén a megbízásokhoz kapcsolódó szállítmányozást. Ennek keretében akár biztonsági kíséretet is nyújt a szállítmány megfelelő védelme érdekében.

SZENZOR Számítóközpont Kft.    |   1134 Budapest, Dévai u. 14.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu