Informatika és nyomdaipar A GONDOLATTÓL A MEGVALÓSULÁSIG! 

Nyomda

Nyomdai szolgáltatások

Cégünk több évtizedes németországi együttműködés révén több speciális nyomdai beszállító céggel dolgozik együtt. Tevékenységünkhöz igazodva felkutattuk a nagytömegű előállításra szakosodott partnereket, akik európai színvonalon, az ügyfelek igényeit szem előtt tartva hozzák létre az egyszerű és a speciális nyomdai termékek széles skáláját. Kisebb példányszám esetén kiterjedt hazai partnereink együttműködésével dolgozunk.

Digitális nyomda

Egyedi kialakítású és kis példányszámú nyomtatásokat digitális nyomdai eljárással készítjük, fekete-fehér és színes kivitelben egyaránt, névjegyektől a plakátokig.

Ofszet nyomda

Az úgynevezett hagyományos nyomdai munkákat általában ofszet nyomtatással készítjük el, amelyhez sok esetben kapcsolódnak különböző kötészeti eljárások vagy akár sorszámozás is. Számos esetben ofszet nyomdai eljárással készített alappapírt személyesítünk meg digitális nyomtatási eljárással, igény szerint szövegekkel, adatokkal, vonalkódokkal.

Speciális reklámtermékek

Az európai kapcsolatok révén vállaljuk egyedi, kreatív, speciális papír reklámtermékek előállítását, nagy mennyiségben, rövid határidővel, akár megszemélyesítve is. Az egyszerű szórólapok hatékonyságát többszöröző ötletes termékek a világ minden pontján sikerrel szerepelnek a marketingkampányok résztvevőjeként.

Arculati termékek

Cégünk az ügyfeleink arculati termékeit – úgy mint névjegyek, borítékok, levélpapírok, iratmappák, molinók, táblák – optimális előállítási eljárással készíti el, hogy minden elem a hozzá illő minőségben jelenjen meg a felhasználók kezében. Ennek megfelelően választunk a digitális, az ofszet, a szitázott, a ragasztott és a gravírozott megoldások közül.

SZENZOR Számítóközpont Kft.    |   1134 Budapest, Dévai u. 14.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu