Informatika és nyomdaipar A GONDOLATTÓL A MEGVALÓSULÁSIG! 

Parkoló

Parkolási rendszerek

A SZENZOR Kft. – európai kapcsolatai révén – 2001-ben megjelent a magyarországi parkolási rendszerek piacán egy új, német fejlesztésű, elektronikus, programozható parkolóóra családdal és a gyártó által forgalmazott egyéb, parkolási rendet szabályozó termékekkel.
Ez az új jegykiadó autómata modulos kialakításának köszönhetően minden település egyéni igényeihez szabható funkciókkal rendelkezik. Parkolójegyek előállításán túl alkalmas beléptető rendszerek üzemeltetéséhez is, például strandokra, múzeumokba. A termékcsalád folyamatos fejlesztés alatt áll, a kor igényeinek megfelelő technológiák sora található meg a kínálatban (napelem, chipkártya, GSM-felügyelet stb.).
Magyarországi adaptációi már több városunkban üzemelnek, szakértők értékelése alapján komoly versenytársai a Magyarországon eddig elterjedt parkolóóra márkáknak. Ezekre a termékekre a SZENZOR Kft. 24 órán belüli helyszíni javítást is vállal az ország egész területén, saját raktárkészlettel, a gyártóval történő folyamatos kapcsolattartás mellett.
Ügyfélkapcsolat:
Stibrányi Márton
- telefon: 06-1/340-15-39/157
Parkolási feladatok teljes körű megoldása az európai normáknak megfelelően.
 

SZENZOR Számítóközpont Kft.    |   1134 Budapest, Dévai u. 14.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu