Informatika és nyomdaipar A GONDOLATTÓL A MEGVALÓSULÁSIG! 

Tervezés

Marketing iroda
A Marketing Iroda teljes körűen vállalja nyomdaipari technológiával előállítható termékek tervezését, szerkesztését, nyomdai előkészítését. Az arculattervek, az arculati kódexek, a prospektusok, a katalógusok, a klubkártyák, a mágnes- és chipkártyák, a papír- és nylontasakok, a belépőjegyek, az azonosító kártyák és a többi termék igényes megtervezésére szakirányú egyetemi végzettségű terméktervező és formatervező mérnökök jelentik a garanciát. Az ügyfél – szervezett konzultációk keretében – akár az egész tervezési folyamatot figyelemmel kísérheti, sőt a részeredményeket tervezési dokumentáció formájában – az elkészült termékkel együtt – kézhez is kaphatja, amelyet indoklásként vagy későbbi továbbfejlesztés alkalmával fel tud használni.
A Marketing Iroda hasonló feltételekkel vállalja Direkt Marketing akciók teljes körű kivitelezését az ügyfél elképzeléseiből kiindulva az előállításon és csomagolás át egészen a postázásig. Az Európai Unióban már elterjed „megnyerő” reklámtermékekkel (pl. 3D-s képeslapokkal) ma már a magyar cégek is hatékonyabbá tehetik DM kampányaikat, amelyek megszervezésében az Iroda – szakirányú marketing- és reklámmenedzser végzettségű munkatársaival – szintén partnerként áll az ügyfelek rendelkezésére.
A Reklámiroda kiállítási standok megtervezését is vállalja az alapterület és a kiállító helyigényének ismeretében, alaprajzzal, grafikákkal, bútorjegyzékkel, fő paraméterekkel a kivitelező részére, akár 3D-s számítógépes virtuális modell elkészítésével is. Így az ügyfél már a kivitelezés megkezdése előtt „végigsétálhat” a kiállítási standján.
A SZENZOR Kft. az ügyfelei igényeit nyugat-európai technológiákkal, mindig az optimális megoldás megkeresésével próbálja maximálisan kielégíteni.

Marketing iroda
A megszemélyesített – perszonalizált, pl. névre szóló – levelek, küldemények előállításához, valamint a automatikus számítógépes feldolgozáshoz (BCR: vonalkód azonosítás, OCR: optikai karakterfelismerés, ICR: képi karakterfelismerés, archiválás stb.) speciális tulajdonságú nyomtatványokra van szükség. A folyamatok hatékonyságát általában az alkalmazott papír alapanyag, a festékanyag, a festékszín, a nyomtatvány formátumterve (layout) vagy éppen a megjelenített információ mérete határozza meg.
A SZENZOR Kft. Marketing Irodája teljes körűen vállalja ezeknek a nyomtatványoknak a megtervezését, megszerkesztését, előállítását, valamint a folyamatos kapcsolattartást az ügyféllel az igények és a technológia összehangolása, és ezáltal az optimális végeredmény elérése érdekében.
„A számítógépek világában is barátságos, emberi környezetben fogadjuk Ügyfeleinket.”


SZENZOR Számítóközpont Kft.    |   1134 Budapest, Dévai u. 14.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu